Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sandra Benčić: Možemo! je stranka s najvećim rastom

Sandra Benčić: Možemo! je stranka s najvećim rastom

'Rušenje HDZ-a je još uvijek ostvarivo'

Sandra Benčić obratila se okupljenima u stožeru Možemo!.

'Sada smo na 10 mandata, veliki gradovi još nisu obrađeni, postoji mogućnost daljnjeg rasta. Ne smijemo izgubiti iz vida da je cilj broj 1 rušenje HDZ-a s vlasti. I taj cilj je još uvijek ostvariv, dostižan i točno u onom scenariju o kojem smo govorili proteklih tjedana. Mi ćemo biti brana tome da desnica uđe u vladu. Pozivam sve političke aktere od ljevice do desnice koji su se zaklinjali da je glavni cilj uništiti koruptivnu hobotnicu i da neće nikad s HDZ-om, pozivamo da budu dosljedni i da kažu 'ne' HDZ-u', poručila je Benčić.

Dodala je da postoji mogućnost da SDP sastavi manjinsku vladu.

'Veliko hvala svim građanima koji su danas izašli, i posebno onima koji su nama dali glas i povjerenje. Drugo, jednako važno hvala odlazi svima vama koji ste zadnjih mjesec dan proveli na ulici, razgovarali s građanima, dijelili letke, uzimali godišnji odmor da biste odradili ovu kampanju, dali sve od sebe da ova kampanja bude toliko uspješna da možemo bude stranka koja je najviše rasla od prošlog mandata do danas', rekla je.

Vaša reakcija na temu