Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Definitivno: Drago Davidović odlazi iz ViK-a s pozamašnom svotom

Definitivno: Drago Davidović odlazi iz ViK-a s pozamašnom svotom

Odbio je radno mjesto u skladu sa stručnom spremom, na kojem bi imao plaću od oko 9000 kuna

Nakon što je jednoglasno smijenjen s mjesta direktora 'Vodovoda i kanalizacije', Drago Davidović, najbliži suradnik bivšeg gradonačelnika Ive Baldasara, nije više zaposlenik te komunalne tvrtke.

Kratkotrajni pročelnik Ureda, zatim savjetnik za projekte koji se praktički na samom isteku mandata bivše vlasti skrasio na mjestu direktora ViK-a otišao je s otpremninom od 160 tisuća kuna neto.

Davidović je bio spreman ostati u 'Vodovodu i kanalizaciji' pod uvjetom da bude savjetnik ili zamjenik direktora, ali ga nova vlast nije htjela ni blizu upravljačke strukture. Ponuđeno mu je radno mjesto u skladu sa stručnom spremom, kako doznajemo, primanja bi mu bila oko 9000 kuna, ali je odbio.

Radni staž nastavlja u Adveni, firmi iz koje je i došao u Banovinu.
Novi direktor 'Vodovoda' Tomislav Šuta preuzima vodstvo pak sredinom ožujka, a njegov ugovor neće biti ovako nepovoljan za tvrtku i porezne obveznike...

Vaša reakcija na temu