Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pokušao prebaciti Sirijce u Hrvatsku, zaradio kaznenu prijavu

Pokušao prebaciti Sirijce u Hrvatsku, zaradio kaznenu prijavu

Policija sumnjiči 45-godišnjaka da je za novac dogovorio prijevoz iz BiH

Policajci su u subotu u mjestu Veliki Prolog pri nezakonitom prelasku državne granice zaustavili osobno vozilo BiH registarskih oznaka kojim je upravljao 45-godišnjak, a unutra su bila i tri Sirijca.

- Nad svima je provedeno kriminalističko istraživanje, te se 45-godišnjak sumnjiči kako je za novac dogovorio prijevoz iz BiH-a u RH. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu za kazneno djelo 'Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH, drugoj članici EU ili potpisnici Schengenskog sporazuma' predan je pritvorskom nadzorniku - poručila je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Vaša reakcija na temu