Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pročitajte tko su najbolji splitski policajci

Pročitajte tko su najbolji splitski policajci

Priznanja su dobila dva policijska službenika i jedna službenica koji su ostvarili zapažene rezultate u svom radu, a priznanja će im uručiti gradonačelnik Krstulović Opara

Policijski službenici, Petar Domazet, Marica Vrdoljak i Tonći Pivić, sutra će dobiti 'Medalju Grada Splita', priznanje koje će im povodom Dana policije uručiti gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

Petar Domazet je kontakt policajac I. Policijske postaje i viši policijski narednik, a priznanje mu se dodjeljuje za istaknuti rad koji se posebno očituje u suradnji s predstavnicima lokalne vlasti, obrazovnim ustanovama, stručnim službama Grada i drugim institucijama na rješavanju problema građana, a posebno rizičnih skupina mladih. Svojim radom dao je značajan doprinos u pripremi osiguranja 'Ultra Europe' festivala kao i drugih javnih okupljanja.

Marica Vrdoljak radi kao kontakt policajka u II. PP. Također je viša policijska narednica, a priznanje je zaslužila jer je svojim radom potvrdila dostupnost policije građanima kroz suradnju s građanima i gradskim službama te posebnim angažmanom u brizi za obrazovne ustanove i sprječavanje kaznenih djela i prekršaja. Radom i suradnjom sa stranim policijskim službenicima pridonijela je povjerenju stranih državljana u rad hrvatske policije.

Tonći Pivić je samostalni policijski narednik i vođa sektora u Postaji prometne policije. Priznanje Grada je zaslužio radom i angažmanom kojim je bitno doprinio protočnosti prometa i sigurnosti sudionika u prometu, posebno u vrijeme turističke sezone.

Priznanja će im biti uručena sutra u zgradi gradske uprave.

Vaša reakcija na temu