Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nova TV Dvojnik Baby Lasagne stiže u studio TLZP-a: 'Predstavljat će me divna osoba'

Dvojnik Baby Lasagne stiže u studio TLZP-a: 'Predstavljat će me divna osoba'

'Nastup će biti prava energetska bomba'

Večeras je na rasporedu deseta epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojoj će kandidati pokazati osam transformacija. Pozornicom će odjeknuti glazbeni hitovi, među kojima će se naći i nekoliko eurovizijskih. 

Večerašnju epizodu TLZP-a otvorit će Marija Kolb s 'Rim Tim Tagi Dim', megahitom ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika Marka Purišića, poznatog kao Baby Lasagna.

Najavila je kako će nastup biti prava energetska bomba. Za pripreme oko nimalo jednostavnog zadatka koji joj je gljiva dodijelila pomoć je dobila od samog Baby Lasagne. 

'Marko mi je velika podrška. Odmah sam mu se javila da mu se pohvalim. Ako mu se štuca, to je zbog mene jer ga spominjem 500 tisuća puta na dan. Slala sam mu segmente svojih vježbanja i baš mi je drago da mi je rekao - e vidiš, ovaj tu dio malo pripazi, ja to tako ne radim', otkrila je. 

Osim što je s Marijom Kolb podijelio korisne savjete, u iščekivanju njezinog nastupa Baby Lasagna javio se i s motivirajućom video-porukom. 

'Htio sam uzeti trenutak da iskažem poštovanje prema Marijinom trudu da skine moje nespretne vokale i ponekad čudne pokrete. Hvala od srca što će me tako divna osoba predstavljati', poručio je.

Prije nastupa Kolb će pokazati i svoju staru fotografiju na kojoj neopisivo podsjeća na Baby Lasagnu. Tko će reći da je ista kao predstavnik Hrvatske na Eurosongu te kome će biti najbolja transformacija do sada, saznat ćemo večeras.

Osim Baby Lasagne, u večerašnjoj epizodi gledatelji će imati prilike vidjeti još i transformacije u glazbene dive Christinu Aguileru i Terezu Kesoviju, ikonu hrvatske dance scene Kasandru, talijanskog pjevača Umberta Tozzija, francusku pjevačicu Zaz, Marijana Bana i Let 3. Kako će Marija Kolb iznijeti eurovizijski megahit Baby Lasagne i tko će od osmero kandidata upisati pobjedu u desetoj epizodi, doznajte večeras u 20.15 na Novoj TV!

Vaša reakcija na temu