Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Dobrota Splitska senzacija The Splitters vraća se u Sax

Splitska senzacija The Splitters vraća se u Sax

Nastupaju 4. svibnja

Nakon što su oduševili publiku na ovogodišnjoj Dori, The Splitters, jedan od najperspektivnijih splitskih bendova, ponovno će zasvirati pred zagrebačkom publikom u subotu, 4. svibnja u klubu Sax.

The Splitters su mladi autorski rock bend iz Splita, sastavljen od dva para braće: Josipa i Petra Sente te Marka i Antonia Komića. Na glazbenu scenu stupili su 2018. godine s albumom 'Love Sucks' na engleskom jeziku, a ubrzo su postigli zapažen uspjeh i na domaćem terenu s drugim albumom 'Izvedi me van' iz 2020. godine.

Njihovu glazbenu karijeru obilježili su brojni koncerti i nastupi na festivalima poput WHF-a, INmusica te Zagrebačkog festivala. Posebno je istaknut njihov nastup na 69. Zagrebačkom festivalu s pjesmom 'Izgubljeni grad', koju su 2021. godine snimili u legendarnom studiju Abbey Road u Londonu. 

Najnoviji album 'Role filmova' objavljen je u prvoj polovici 2023. godine, a na njemu se nalaze singlovi koji su osvojili domaći radijski eter protekle godine: 'Barbara', 'Nitko kao mi', 'Emocionalna pornografija', 'U plavoj sobi', kao i naslovni singl albuma 'Role filmova'.

Ovaj povratak u Sax će sigurno izazvati veliki interes među ljubiteljima rock glazbe, a njihova energična izvedba i autentičan zvuk jamče jedno nezaboravno iskustvo. Stoga, rezervirajte datum 4.svibnja i budite spremni za večer punu sjajne glazbe uz The Splitters u klubu Sax. Ulaznice su dostupne na entrio.hr.

Vaša reakcija na temu