Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 OD PONEDJELJKA Privremena regulacija prometa u dijelu Splita

OD PONEDJELJKA Privremena regulacija prometa u dijelu Splita

Zbog radova na aglomeraciji

U sklopu projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split - Solin započinju opsežni radovi u Splitu koji se izvode kao dio Ugovora P3 - 'Optimalizacija spoja sustava odvodnje sjevernog sliva s rekonstrukcijom i dogradnjom sustava vodoopskrbe i odvodnje Grada Splita'.


 
Radovi će započeti u ponedjeljak, 27. svibnja u Ulici Put sv. Ižidora od kućnog broja 95 do kućnog broja 93. Kolnik u duljini od 80,94 metara zatvorit će se u potpunosti za promet, a obilazni putevi bit će Ulicom Karepovac i Ulicom Hrvatskih dragovoljaca.
Isto tako, za sav promet zatvorit će se Ulica Put Bonacinke, dok će tijekom izvođenja radova na spoju kolektora s Ulicom Hrvatskih vitezova, privremena regulacija prometa biti uspostavljena tako da se osigura prolaz vozilima kroz zonu radova kolničkom trakom širine 2.5 metara. Ulica Put bunara i Ulica Hrvatskih vitezova također će se zatvoriti za sav promet.
Uz zonu radova omogućit će se prolaz pješacima.
Planirani završetak radova je 21. lipnja 2024. godine.

'Svi stanari na ovim lokacijama pravovremeno će biti obaviješteni o izvođenju radova te vremenskom roku u kojem se isti planiraju izvesti. Molimo za Vaše razumijevanje u tijeku izvođenja radova', poručuju iz Vodovoda i kanalizacije Split.

Radovi će se odvijati u fazama, a one su podijeljene tako da se tijekom izvođenja osigura što bolja prometna povezanost navedenih ulica, uzimajući u obzir obim radova, kao i postojeće stanje prometne mreže.

Vaša reakcija na temu