Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SMRAD UZ DJEČJI PARK: I dalje kamioni Čistoće prazne sav otpad kraj Đardina

SMRAD UZ DJEČJI PARK: I dalje kamioni Čistoće prazne sav otpad kraj Đardina

Bez milosti prema stanarima i dječici

Gotovo dvije godine su prošle od apela pravobraniteljice da se otpad iz povijesne jezgre ne prekrcava uz dječji parkić između Đardina i Galerije umjetnina, ali bez rezultata. 

U gradskoj upravi se kontinuirano oglušuju i na molbe stanara i roditelja koji su više puta molili da im se djecu poštedi udisanja smrada i šporkice koja ostaju zbog izlijevanja u kamione. Reagirala je nebrojeno puta i Lara Arapović Bonačić, predsjednica kotara Grad. U međuvremenu, obnovljen je dječji parkić zajedničkim snagama, kotarskim te Parkova i nasada. Prolazi još jedna sezona u neugodnim mirisima. Teško se djeca mogu i igrati u takvim uvjetima.

No, Banovina ne čuje centar grada.

Vaša reakcija na temu