Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook STRAH OD ZMIJA: HDZ-ovci s Meja sami očistili zapušteni put

STRAH OD ZMIJA: HDZ-ovci s Meja sami očistili zapušteni put

'Ne želim kritizirati Grad već poručiti da problem možemo riješiti i na drugačiji način'

Članovi temeljnog ogranka HDZ-a Meje jučer su uredili zapušteni put koji spaja Čiovsku i Supilovu ulicu. 

'Taj prostor ranijih godina su održavale gradske tvrtke. Iako su i ove godine mnogi mještani, zbog straha ponajprije od zmija koje su viđali na ovoj dionici, kontaktirali Grad Split i gradske tvrtke koje se brinu o održavanju javnih površina, intervenciju nisu doživjeli. Ističemo da ovuda prolaze mnoga djeca na putu do škole', poručio je Ante Bekavac

Zaključio je kako, kao predsjednik temeljnog ogranka HDZ-a Meje i Vijeća gradskog kotara Meje, ovom objavom ne želi kritizirati Grad.

'Želim poručiti - kada vidimo da su institucije zakazale, problem možemo riješiti i na drugačiji način, ne čekajući da netko sve odradi umjesto nas. Hvala svima koji su sudjelovali!', zaključio je Bekavac.


Vaša reakcija na temu