Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Engin Akyurt from Pixabay VODOVOD I KANALIZACIJA Voda u Kaštel Lukšiću je zdravstveno ispravna

VODOVOD I KANALIZACIJA Voda u Kaštel Lukšiću je zdravstveno ispravna

Fekalije su dospjele u vodoopskrbni sustav

Iz Vodovoda i kanalizacije su izvijestili kako je voda na području Kaštel Lukšića zdravstveno ispravna. 

Naime, jučer su se stanovnici u Ulici Majurine potužili kako im voda danima smrdi na fekalije, neki su se tužili i na zdravstvene probleme, a iz ViK-a su odgovorili kako je moguće da je netko fekalije ubacio u vodoopskrbni sustav.

'Dana 23. 5. 2024. godine na temelju zaprimljenih rezultata uzoraka vode za piće od strane ovlaštenog laboratorija NZJZ svi uzorci uzeti na području Kaštel Lukšića u ulicama Majurine od broja 55 do broja 88 i u ulici Ivana Pavla II od broja 161 do broja 165 su zdravstveno ispravni, te se ukidaju poduzete korektivne mjere i opskrba vodom za piće iz autocisterne', izvijestili su iz ViK-a.

Vaša reakcija na temu