Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Olgazeren from Pixabay RECEPT Ukusni ljetni wrap od samo tri sastojka koji rješava tvrdoglavo salo

RECEPT Ukusni ljetni wrap od samo tri sastojka koji rješava tvrdoglavo salo

Čak 39 grama proteina po obroku

Ljeto je već u punom jeku. Krajnje je vrijeme da objavite rat tim zadnjim kilogramima viška i poradite na svom tijelu iz snova.

Iako je malo sala na trbuhu apsolutno neophodno za preživljavanje, vaša motivacija trebala bi biti nagrađena uživanjem.

Zato što je najbolje kada ambiciju za tijelom iz snova prate radost, kreativnost i zabava isprobavanja stvari, bez odricanja, piše Novi list.

Ovaj recept za ukusni wrap savršen je za ljeto.

S impresivnih 39 grama proteina po obroku, to je prava proteinska bomba, a također gotovo bez ugljikohidrata, što ga čini pravim receptom za ubijanje sala na trbuhu.

Također se sastoji od samo tri jednostavna sastojka koje mnogi od nas već imaju u hladnjaku.

Posljednje, ali ne manje važno, wrap je nevjerojatno dobrog okusa i može se obogatiti raznim dodacima. Tako da zadovoljava sve želje i nikad ne dosadi.

Kao nadjev možete koristiti bilo što što biste stavili u običnu tortilju.

Naše omiljene kombinacije su:

Klasična: s jogurtom, avokadom, pilećim prsima, zelenom salatom, rajčicom i krastavcem

Meksička: S avokadom, kiselim vrhnjem, grahom, mljevenim mesom i kukuruzom

Azijski stil: sa soja umakom, piletinom, azijskim povrćem i korijanderom

Havajski stil: Sa šunkom, ananasom, gljivama i krem sirom

Veganski: S dimljenim tofuom, avokadom, humusom, slanutkom, rajčicom i krastavcem

Sastojci za proteinski wrap:

-  200 g svježeg sira
-  30 g parmezana, naribanog
-  1 jaje

Priprema:

Svježi sir stavite u zdjelu.

Umiješajte jaje i parmezan vilicom ili sve izmiksajte. Smjesu rasporedite što okruglije na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Pecite u pećnici na 180 stupnjeva oko 30 minuta. Pažljivo izvadite.

Napunite sastojcima po želji i zarolajte.

Vaša reakcija na temu