Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Uživanje uz remekdjela Michelin Star chefa: Aminess organizira Chef's table večeru

Uživanje uz remekdjela Michelin Star chefa: Aminess organizira Chef's table večeru

Donosimo detalje

Dolazak ljeta donosi nam opušteniju atmosferu, obilježenu hedonističkim uživanjem na obali uz ljetne specijalitete. Za savršen početak mnogima najdražeg godišnjeg doba pobrinuo se Aminess Hotels & Resorts, koji u svojem Aminess Khalani Hotelu u Makarskoj ugošćuje Igora Jagodića iz ljubljanske Restavracije Strelec, nositeljice jedne Michelinove zvjezdice.

Chef's table večera održat će se 27. lipnja, a chefu Jagodiću će u pripremi nezaboravnih jela asistirati Lovre Bratim, mladi i talentirani Aminess chef. Gosti Chef's table večere imat će priliku uživati u gourmet iskustvu dostojnom Michelinove zvjezdice u šest sljedova uparenih s Charles Heidsieck šampanjcima.

Ovaj ekskluzivni događaj održat će se u prekrasnom ambijentu idilične terase The Above Rooftop Restaurant & Bara, smještenog na vrhu Aminess Khalani Hotela.

Tako će uz nezaboravna jela koja prikazuju najbolje od regionalne kuhinje, uparena s vrhunskim šampanjcem moći uživati u prekrasnom pogledu na more i Makarsku rivijeru.

Za više informacija o samoj večeri i rezervacije mjesta na istoj, dostupan je kontakt broj telefona +385955232883.

Vaša reakcija na temu