Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ured predsjednika Među saborskim zastupnicima širi se lažna Milanovićeva zapovijed

Među saborskim zastupnicima širi se lažna Milanovićeva zapovijed

Evo o čemu je riječ

 Među saborskim zastupnicama danas se proširio lažni dokument u kojemu stoji kako predsjednik države Zoran Milanović izdaje zapovijed i zabranjuje javno nastupanje, davanje izjava ili tumačenja vezanih uz vojne planove, operacije i sigurnosnu situaciju u Ukrajini Javieru Colomini, pomoćniku glavnog tajnika NATO-a.

Neki su lažni dokument dobili putem e-maila, neki putem WhatsApp grupa i to, zanimljivo, baš na dan kada je trebalo biti održano glasovanje o odlasku hrvatskih časnika u Njemačku u sklopu aktivnosti NSATU. Međutim, vladajući su ga odgodili do daljnjega, s obzirom na to da ne mogu doći do dvotrećinske većine koja je potrebna da bi se odluka izglasala, javlja Večernji list.

Prije novog glasanja vladajući planiraju zatražiti i da se ponovno održi sjednica Odbora za obranu i na nju žele dovesti i zamjenika glavnog tajnika NATO-a, a sve kao odgovor na raniji potez predsjednika koji nije dopustio da na sjednici Odbora za obranu zastupnicima o vojnoj akciji NSATU govori načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga pa se nekome, očito, učinilo zgodnim složiti lažnu zapovijed kako je Milanović sada i Colomini zabranio da govori. Da je riječ o nečijoj izmišljotini, potvrdili su i u Uredu predsjednika države.

Vaša reakcija na temu