Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ured predsjednika MILANOVIĆ: Proširenju EU na Ukrajinu i Moldaviju je duboko nepravedno...

MILANOVIĆ: Proširenju EU na Ukrajinu i Moldaviju je duboko nepravedno...

'To je od strane EU - neozbiljno!'

'Kada se govori o proširenju EU na Ukrajinu i Moldaviju, a tek nakon toga o zemljama u našem susjedstvu - to je duboko nepravedno prema Bosni i Hercegovini,  Albaniji, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji', poručuje predsjednik Zoran Milanović

'Rekao sam danas u Krakovu da su te zemlje realno puno izgledniji kandidati za članstvo u Europskoj uniji. Crna Gora ili Bosna i Hercegovina, posebice zbog našeg interesa i tamošnjih Hrvata, svakako su puno izgledniji kandidati za EU od Moldavije i Ukrajine. 

Imamo tu i članice NATO-a, Crnu Goru i Albaniju, koje se već godinama muče. To je od strane EU - neozbiljno!', naglašava predsjednik.

Vaša reakcija na temu