Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Mladić iz Zagreba konoplju kupovao preko interneta i predizao je u pošti

Mladić iz Zagreba konoplju kupovao preko interneta i predizao je u pošti

Policija mu je pronašla više od 8,5 kila

Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama zagrebačka policija je osumnjičila 28-godišnjaka. 

Utvrdili su kako je preko internetske stranice iz inozemstva kupovao veće količine marihuane koju je planirao preprodati. marihuana mu je dostavljana putem pošte, a on je pošiljke preuzimao, skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Novog Zagreba.


Pretragom doma i drugih prostorija gdje prijavljeno stanuje osumnjičeni pronađeno 8,0 grama marihuane te digitalna vaga za precizno mjerenje mase. U paketu koje je osumnjičeni preuzeo, pretragom je pronađeno ukupno 8681,0 grama marihuane pakirane u plastične pakete.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu je podnijeta kaznena prijava.

Vaša reakcija na temu