Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MODRIĆ U SUZAMA: Ne znam gdje je sudac našao osam minuta nadoknade!

MODRIĆ U SUZAMA: Ne znam gdje je sudac našao osam minuta nadoknade!

'Nama se nikad ništa nije poklopilo'

Teško je bilo Luki Modriću nakon remija s Italijom (1:1). Kraj je odgledao s klupe, a nakon utakmice sa suzama u očima stao je pred kamere. 

Ne znam što da vam kažem. Nogomet je nekad okrutan. To se pokazalo. Nismo zaslužili ovaj gol. Ne znam gdje je sudac našao osam minuta. Ako treba da padneš, onda je to ovaj način na koji smo mi pali - rekao je Modrić, a na spomen navijača odgovara:

- U to nismo ni sumnjali. Znali smo da su navijači uvijek uz nas. Hvala im. Žao nam je što nije bila pobjeda da odemo u drugi krug.

Teorija nas još drži za prolazak u osminu finala...

- Teoretski, ali teško. Nama se nikad ništa nije poklopilo. Mađarska je dala gol u 100. minuti. Nekad u nogometu nije suđeno.

Je li ovo vaš oproštaj od reprezentacije?

- Vidjet ćemo. Nije vrijeme za te priče. 

Vaša reakcija na temu