Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tony Cetinski najavio koncert na festivalu Šubićevac live

Tony Cetinski najavio koncert na festivalu Šubićevac live

'U Šibeniku igra samo ljubav i iskrenost, direktna komunikacija bez fige u džepu'

Za točno tjedan dana, u subotu 6. srpnja, na stadionu HNK Šibenik, počinje premijerno izdanje glazbenog festivala Šubićevac live, a festival otvara iščekivani koncert na kojem će pozornicu podijeliti Tony Cetinski i Nina Badrić. Tony je u Šibeniku rado viđen gost i pravi miljenik publike. Svi njegovi koncerti do sada, pa i onaj 2022. u tvrđavi Sv. Mihovila, bili su rasprodani do posljednjeg mjesta, a što priprema za iščekivani koncert na stadionu Šubićevac otkrio je u razgovoru.

'Ove godine slavim 35 godina svog poziva, tako da će koncert biti koncipiran kao presjek svih tih pjesama po fazama, ali u prvom redu želimo napraviti dobru zabavu i postići da ljudi opet idu promukli svojim kućama uz upalu mišića dan nakon koncerta!', naglasio je Tony i dodao: 'Za Šibenik me vežu nezaboravni koncerti, a već 6. srpnja opet ćemo zajedno pjevati i letjeti mislima na par sati kako bismo barem malo zaboravili na svakodnevicu. Uživat ćemo kao i svaki put do sada, u to sam siguran'.

O tome što ga osobno veže za Šibenik, Tony odgovara iskreno, ne skrivajući ljubav prema gradu i publici.

'U Šibeniku igra samo ljubav i iskrenost, direktna komunikacija bez fige u džepu. Karakteran grad i karakterni ljudi. Ili jesi ili nisi. Nema u Šibeniku ništa na pola. Pored tolikog broja velikana koji su rodom iz ponosnog grada Šibenika drugačije se niti i ne očekuje. Privilegiran sam što imam dugogodišnju ljubav koju dijelim sa Šibenikom i njegovim gostima', otkriva Tony.

Za brojnu je publiku u Dalmaciji koncert koji će se održati 6. srpnja na stadionu Šubićevac ostvarenje sna, jer su organizatori iz HNK Šibenik spojili dvije najveće glazbene zvijezde - Tonyja i Ninu. A baš kao i Nina koja je o tome već govorila, Tony se posebno raduje da će pozornicu dijeliti sa svojom dugogodišnjom kolegicom i prijateljicom.

'Nina je uvijek impulzivna i iskrena i nas veže bezbroj druženja i suradnji. Veseli me ponovno druženje s Ninom i da, pjevat ćemo zajedno, to već znate', kaže Tony koji je nedavno trijumfirao pred rasprodanom Arenom Zagreb na svom rođendanskom koncertu, slaveći 35 godina karijere i 55. rođendan. Kako se danas osjeća sa svojim godinama i svim velikim uspjesima koji su iza njega, popularni pjevač kaže: 'Ne osvrćem se na prošlost, niti jurim za budućnosti. Naučio sam uživati u svakom danu i trenutku ne osvrćući se na jučer ili sutra. Osim arena, mene jednako vesele i manji koncerti koji nas također očekuju. Treba u svemu uživati i čvrsto ostajati s obje noge na zemlji'.

Šibenski koncert koji je pred nama bit će posebna noć za publiku, ali i za ove velikane domaće pop scene, Tonyja i Ninu, a fanovima preostaje da požure po svoje ulaznice koje se u pretprodaji mogu kupiti u prodajnoj mreži Eventima i online putem linka: https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/subicevac-live-t-cetinski-n-badric-sibenik-stadion-640231/event.html.

U prodaji je preostao još samo ograničen broj VIP ulaznica, a radi se o kategorijama VIP Platinum (200,00 EUR) koje nude all inclusive užitak u

koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu te backstage pristup, VIP Gold ulaznice (45,00 EUR) te VIP Silver (35,00 EUR) koje uključuju mjesto za stolom s minimalno četiri, odnosno najviše šest osoba. Također, dostupne su i standardne ulaznice po 25 EUR.

Vaša reakcija na temu