Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Berislav Rožman/HRS Hrvatski ragbijaši ispali iz elitnog razreda, Francuska prvak

Hrvatski ragbijaši ispali iz elitnog razreda, Francuska prvak

Vraćaju se u Trophy diviziju

Hrvatski ragbijaši nisu uspjeli izboriti ostanak u elitnoj Championship diviziji Europskog prvenstva ragbija 7. Nakon što su na prvom turniru u Makarskoj osvojili 11. mjesto, na drugom u Hamburgu bili su posljednji, 12., te napuštaju društvo najboljih i, uz Ukrajinu, vraćaju se u Trophy diviziju.

U borbi s profesionalcima iz najjačih ragbijaških nacija mlada hrvatska momčad, bez ijednog igrača koji zarađuje i cent od ragbija, na dva je turnira stekla veliko iskustvo, na trenutke pružila i dobar otpor, a izgubila je dvaput od Irske, te od Gruzije, Njemačke, Litve, Portugala, Belgije i Velike Britanije, dok je u utakmicama za 11. mjesto u Makarskoj svladala Ukrajinu, a u Hamburgu je izgubila od Ukrajinaca, 38-0.

Europski je prvak postala Francuska.

Vaša reakcija na temu