Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: SPLIĆANI PJEVAJU Pogledajte kako su izveli hit 'Mamma Mia'

VIDEO: SPLIĆANI PJEVAJU Pogledajte kako su izveli hit 'Mamma Mia'

Dijelimo 3 x 2 ulaznice za ABBA Real Tribute - Dancing Queen koncert

Prvi put na posebnoj 'open air' lokaciji u Splitu, igralištu Torcida kupa u Vukovarskoj, održat će se ABBA Real Tribute - Dancing Queen. Nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu, Rijeci i Zadru, 'abbamanija' se sutra nastavlja nastavlja i u Splitu.

- Nastup uživo, vrhunski show i produkciji, zasigurno će vas raspjevati i rasplesati uz neke od hitova poput: 'Mamma Mia', 'Dancing Queen', 'Super Trouper', 'The Winner Takes It All', 'S.O.S.', 'Fernando', 'Waterloo'. Otputujte s nama u neka jednostavnija vremena puna blještavila i scenskog nastupa nabijenog nevjerojatnom energijom - poručili su organizatori.

Mi smo odlučili provjeriti koliki su Splićani ‘abbamanijaci’ i one koji su s nama zapjevali jedan od najvećih hitova ‘Mamma Mia’ nagradili smo ulaznicama za ovaj spektakl.

U videozapisu pogledajte kako smo se zabavili, a ukoliko i vi želite osvojiti ulaznice, još uvijek imate priliku. 

Dijelimo 3 x 2 ulaznice za sutrašnji show. Sve što trebate je na našem TikTok profilu u komentar napisati koju osobu želite povesti sa sobom!

@dalmatinskiportal SPLIĆANI PJEVAJU Pogledajte kako su izveli hit ‘Mamma Mia’ Dijelimo 3 x 2 ulaznice za ABBA Real Tribute - Dancing Queen koncert, koji se održava sutra u Splitu. Sve što trebate je na našem TikTok profilu u komentar napisati koju osobu želite povesti sa sobom! #abba #tribute #band #split #croatia #nagradnaigra #ulaznice #koncert #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu