Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay NOSILI GA NA RUKAMA DVA KILOMETRA Izgubio se u šumi, policija ga pronašla u teškom stanju, nesposobnog za komunikaciju

NOSILI GA NA RUKAMA DVA KILOMETRA Izgubio se u šumi, policija ga pronašla u teškom stanju, nesposobnog za komunikaciju

Išao brat gljive

U četvrtak u 9.43 sati, policijski službenici Policijske postaje Krapina s ispostavom Pregrada zaprimili su dojavu 60-godišnje hrvatske državljanke kako je njezin brat, 58-godišnji hrvatski državljanin u utorak, 25. lipnja 2024. godine oko 15.30 sati otišao u šumu brati gljive te se od tada nije vratio kući.

'Na postupanje po dojavi upućena su dvojica policijskih službenika Policijske postaje Krapina s ispostavom Pregrada, koji su pretražili šumu u mjestu Gorjakovo, kojom prilikom su, oko 10.30 sati, pronašli 58-godišnjaka kako leži u šumi, lošeg općeg zdravstvenog stanja, koji je bio pri svijesti ali je bio dezorijentiran i nesposoban za komunikaciju', priopćeno je iz policije.

Policijski službenici su 58-godišnjaka nosili oko dva kilometra po teško prohodnom terenu, pozvali su djelatnike Hitne medicinske pomoći koji su utvrdili kako je muškarac pothlađen i izgreben od grmlja zbog čega je prevezen u Opću bolnicu Zabok gdje mu je pružena liječnička pomoć'

'Policijski službenici su svojim predanim radom i upornošću pronašli izgubljenog muškarca i potom ga po teško prohodnom terenu prenijeli do mjesta gdje mu se mogla pružiti liječnička pomoć te su time izbjegnute teže posljedice po život i zdravlje 58-godišnjaka', stoji u priopćenju.
 

Vaša reakcija na temu