Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Na Platku ilegalno zapošljavali strane radnike. Direktor podnio ostavku

Na Platku ilegalno zapošljavali strane radnike. Direktor podnio ostavku

Potvrdila inspekcija

Alen Udovič, direktor Goranskog sportskog centra koja upravlja skijalištem Platak kod Rijeke, podnio je ostavku koju je prihvatila Skupština GSC-a.

Razlozi za smjenu bili su predmet spekulacije, no župan Zlatko Komadina u četvrtak je potvrdio da je razlog nalaz inspekcije koji je pokazao da su na Platku ilegalno zapošljavani strani radnici.

Kako javlja Riportal, Komadina je u svom odgovoru naglasio kako nije znao za to zapošljavanje. 'Za tu informaciju doznali smo kada je inspekcija potvrdila nepravilnost', objasnio je župan. 

Do provedbe natječaja, za direktoricu GSC-a imenovana je Biljana Stipetić Kalinić iz UO za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima PGŽ.

Vaša reakcija na temu