Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Navijački sukob izbio na benzinskoj u Zagrebu, privedene 24 osobe

Navijački sukob izbio na benzinskoj u Zagrebu, privedene 24 osobe

Oštećeni su odbili ponuđenu liječničku pomoć

Jučer, 20. rujna, oko 22 sata u Novom Zagrebu, na prostoru benzinske postaje na Jadranskoj aveniji, izbio je fizički sukob. 

Policija je izvijestila kako je više nasilnih izgrednika napalo pripadnike druge navijačke skupine, koji su se svojim vozilima nalazili na benzinskoj postaji vraćajući se s nogometne utakmice u Varaždinu. Varaždin je, naime, ugostio Istru. 

U službene prostorije policije privedene su 24 osobe zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja nereda. Obavljenim razgovorima i prikupljenim saznanjima utvrđeno je da se radi o 14 pripadnika navijačke skupine koji su u svojstvu oštećenih te za njih nisu utvrđeni elementi kaznenog djela niti prekršaja te 10 nasilnih izgrednika.

Oštećeni su odbili ponuđenu liječničku pomoć te nisu utvrđene tjelesne ozljede niti oštećena vozila u događaju. Nakon utvrđenog pušteni su iz službenih prostorija.

Nad 10 osumnjičenika u tijeku je kriminalističko istraživanje, priopćila je Policijska uprava zagrebačka. 

Vaša reakcija na temu