Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pruga kod Karlovca otvara se za promet nakon željezničke nesreće

Pruga kod Karlovca otvara se za promet nakon željezničke nesreće

Normalizacija prometa se očekuje sutra

Danas poslije 15 sati za promet će biti otvorena pruga između Karlovca i Mrzlog Polja nakon sanacije posljedica željezničke nesreće. 

Iz HŽ-a napominju da se normalizacija putničkoga prometa očekuje 16. listopada 2024. u ponoć jer je tijekom dana na snazi privremena regulacija prometa, odnosno organiziran je prijevoz zamjenskim autobusima na relacijama od Glavnog kolodvora u Zagrebu, Jastrebarskog i Karlovca do Duge Rese u oba smjera. 

Informacije o zamjenskom prijevozu autobusima i mjestima njihova zaustavljanja dostupne su na https://www.hzinfra.hr/project/karlovac-mrzlo-polje/.

Pruga je bila zatvorena zbog nesreće koja se dogodila 9. listopada 2024. u 22.44 sata kada je na ulazu u željeznički kolodvor Karlovac iskočilo je pet vagona (cisterni) teretnog vlaka.

Vaša reakcija na temu