Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Radić: Vjerujem svom bratu

Radić: Vjerujem svom bratu

Prijava protiv Mlinarića

Mario Radić, koji je jučer objavio kandidaturu za predsjednika Domovinskog pokreta, komentirao je za HRT prijavu svog brata Marka Radića protiv stranačkog kolege Stipe Mlinarića Ćipe.

Podsjetimo, Radićev brat, inače odvjetnik, prijavio je Mlinarića Ćipu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zloupotrebe službene dužnosti i položaja te kazneno djelo krivotvorenja poslovne isprave.

U kaznenoj prijavi stoji da je Mlinarić Ćipe iz svoje braniteljske udruge izvlačio novac tijekom 15 mjeseci. Radić tvrdi da prijava njegovog brata nema nikakve veze sa skorim unutarstranačkim izborima.

'Ne da me iznenadilo, nego me prenerazilo, to je možda pravi glagol. Mislim, s takvim stvarima se igrati i takve stvari raditi, istraga će dati svoje oko svega ovog drugog dijela.

Ja vjerujem svom bratu, rekao je da nema nikakvih saznanja o nikakvim skupštinama da su bile održane, a držao je riječ i iznosio financijski plan, taj dio je potpuno neupitan', rekao je Radić za HRT.

Vaša reakcija na temu