Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tinejdžer se predstavljao kao žena pa mamio strance, napao ih i opljačkao

Tinejdžer se predstavljao kao žena pa mamio strance, napao ih i opljačkao

Provedeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici PU zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništvo i dva kaznena djela teška tjelesna ozljeda od koji je jedna u pokušaju na štetu dvojice državljanina Indije.

'Sumnja se da je tinejdžer 5. listopada u popodnevnim satima putem mobilne aplikacije predstavljajući se ženskim imenom, dogovorio susret s dvojicom stranih državljana.

Oštećeni su po dogovoru, na navedenu adresu na području Sesveta došli taxi vozilom u večeranim satima, da bi osumnjičeni došao zajedno s još dvije muške osobe s namjerom da ih teže ozlijede.

Napali su ih prvo verbalno, a potom i fizički, rukama i nogama, dok je jedan od napadača imao metalnu palicu kojom je udarao. U konačnici otuđili su mobitel i pobjegli', objavila je PU zagrebačka.

Maloljetnik i pet muškaraca prijetili muškarcu i oštetili mu auto

'Sumnja se da je osumnjičeni maloljetnik zajedno s još zasad pet nepoznatih muških osoba počinio kazneno djelo prijetnje i oštećenje tuđe stvari na način da je 4. listopada u jutarnjim satima, putem mobilne aplikacije i u ovom slučaju predstavljajući se kao ženska osoba, dogovorio su susret s muškarcem.

Kada je oštećeni, istog dana u večernjim satima, po dogovoru došao na adresu na području Zagreba, nakon kratkog razgovora, uputio se prema vozilu kojim je došao s namjerom odlaska, da bi mu oni tada, kada je ušao unutra, oštetili vrata, haubu, potrgali retrovizor te razbili prednje vjetrobransko staklo na vozilu.

Za to vrijeme, maloljetni osumnjičenik mu je prijetio pištoljem nalik na pravi, koji je kod oštećenog izazvalo strah za njegovu sigurnost i život', izvijestila je zagrebačka policija.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja maloljetnik je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu podnijeto je posebno izvješće. Kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju pronalaska drugih osumnjičenih osoba, kažu iz policije.

Vaša reakcija na temu