Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP TUČNJAVA U KAFIĆU Pijani mladići napali pijane policajce, lakše su ozlijeđeni

TUČNJAVA U KAFIĆU Pijani mladići napali pijane policajce, lakše su ozlijeđeni

Razlog je za sada nepoznat

Karlovačka policija izvijestila je da je u petak navečer došlo do narušavanja javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta u Ogulinu u kojem su, prema dojavi, tri mladića iz neutvrđenog razloga fizički napala dvojicu policajaca van službe u civilnoj odjeći i lakše ih ozlijedila.

'Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđen je identitet trojice muškaraca (24, 21 i 20-godišnjaka) koji se dovode u vezu s ozljeđivanjem policijskih službenika koji su, uz 24 i 20-godišnjaka bili pod utjecajem alkohola. 

Također je utvrđeno da je prilikom fizičkog sukoba bio prisutan još jedan policijski službenik van službe u civilnoj odjeći. Protiv svih šestero osoba nadležnom općinskom sudu bit će podnesen optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Budući policijski službenici nisu djelatnici Policijske uprave karlovačke, s događajem su upoznati njihovi nadležni rukovoditelji koji će odlučiti o daljnjem poduzimanju mjera i radnji iz Zakona o policiji', objavila je PU karlovačka.

Vaša reakcija na temu