Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Zapalilo se vozilo na zagrebačkoj obilaznici, promet je obustavljen

Zapalilo se vozilo na zagrebačkoj obilaznici, promet je obustavljen

Kolona je oko 2 kilometra

Iz HAK-a su izvijestili kako je, zbog požara na vozilu na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Lučko i Buzin, u smjeru Lipovca, promet privremeno obustavljen. Kolona je oko 2 km.

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Vozi se bez posebnih ograničenja, osim na cestama gdje su u tijeku radovi, osobito na dionicama autocesta gdje se vozi dvosmjerno jednom stranom kolnika ili po dva sužena prometna traka. Pozivamo vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Do 15. rujna zabrana prometa je za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t na važnijim državnim cestama u Istri i priobalju (osim na autocestama i državnoj cesti DC1) subotama od 4.00 do 14.00 sati, a nedjeljama od 12.00 do 23.00 sata, dodali su iz HAK-a. 

Vaša reakcija na temu