Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jelena Rozga, Prljavo kazalište i Tony Cetinski: Vrijeme je za još jedno glazbeno putovanje u 585 Clubu

Jelena Rozga, Prljavo kazalište i Tony Cetinski: Vrijeme je za još jedno glazbeno putovanje u 585 Clubu

Jedinstveno iskustvo otočke klupske scene - Island Escape Party Boat

U čarobnom Bolu, s pogledom na najljepšu plažu Zlatni rat, 585 Club ponovo otvara svoja vrata i donosi bogat ljetni program. Smješten uz samu obalu, pod zvjezdanim nebom, uz šum valova i miris soli stvara priče koje spajaju vrhunsku glazbu, ples i jedinstvenu atmosferu Mediterana. Njegovi open-air partyji u blizini mora atmosfera su koja se pamti i o kojoj se priča godinama, a ovo će ljeto obilježiti nastupi uvjerljivo najboljih hrvatskih glazbenika.

Osim gostovanja poznatih svjetskih DJ zvijezda i popularnih party koncepata, ovogodišnji će program obilježiti i tri koncerta uživo. Prljavo kazalište u bolsku party meku stiže 29. lipnja, Tony Cetinski 31. srpnja, a točno mjesec dana nakon, ovu će ljetnu sezonu za pamćenje zatvoriti Jelena Rozga.

Vrijeme je za ljetnu nostalgiju i povratak u vremena kada su njihovi stihovi prvi put dotakli srca publike. Energija i strast kultnog benda Prljavo kazalište, koji već desetljećima osvaja srca publike diljem regije, označit će početak nezaboravnog ljeta. Njihova glazbena priča, koja je započela krajem 1970-ih, postala je sinonim za rock zvuk s ovih prostora. Hitovi poput 'Mojoj majci', 'Ne zovi mama doktora' i Marina uz šum valova u pozadini odjekivat će pod zvjezdanim nebom bolske party destinacije 29. lipnja.

Kada govorimo o strastvenim izvedbama i moćnom glasu, Tony Cetinski ime je koje se izdvaja. Njegova karijera, ispunjena hitovima kao što su 'Sve je s tobom napoko na na mjestu', 'Blago onom tko te ima' i 'Onaj tko te ljubi sretan je', garantira večer prepunu emocija i nezaboravnih trenutaka.

Nakon nedavno rasprodane zagrebačke arene, u Bol donosi nevjerojatnu kombinaciju snažnih emocija u glazbenim aranžmanima koji vode na novo glazbeno putovanje u 585 Clubu. U čemu je tajna ove ljetne čarolije, saznat će svi oni koji osiguraju svoju ulaznicu na vrijeme i 31. srpnja se upute na čarobni Brač.

Kako bi ljeto na Braču bilo potpuno, u 585 Club stiže 'Kraljica'. Njezino ime dovoljna je najava kako bi se ljubitelji pravog ljetnog provoda uvjerili da je riječ o najboljem ljetnom finalu u regiji, a riječ je o Jeleni Rozgi. 'Bižuterija', 'Nirvana' i 'Razmažena' hitovi su koji su neizostavni dio svih partyja koji se pamte i koje će svi partijaneri poželjeti ponoviti iznova i iznova. Prilika za jedan takav doživljaj je 31. kolovoza kada će diva hrvatske estrade svojim glasom i pojavom osvojiti pozornicu 585 Cluba.

Za sve one koji žele iskusiti čaroliju zabave na Jadranskom moru na potpuno nov način i 'bijeg' na istaknute party događaje na predivnim otocima Braču i Hvaru, u 585 Club moguće je doći i Island Escape turom. Ovaj ekskluzivni party koncept uključuje vožnju na jedinstvenom brodu koji u 21 sat polazi iz Splita i dovodi obožavatelje ravno do kluba te povratak u Split oko 4 sata ujutro. Sam koncept nudi bogat zabavni program koji garantira nezaboravan početak i kraj svake ljetne avanture za 130 gostiju. Dok plove prema Braču, putnici će uživati u ritmovima vrhunskih DJ-eva kao pripremu za noć punu plesa i dobre zabave. Osim glazbe, brod uključuje ponudu osvježavajućih pića, hostese i foto kutak kako bi uspomene ostale zauvijek. Island Escape obećava poseban doživljaj. Više informacija može se pronaći na https://islandescapecroatia.eu.

Ulaznice za sve koncerte moguće je osigurati putem sustava Entrio. Cijena early bird ulaznice iznosi 19 €, dok će se regularna moći osigurati po cijeni od 26 €. Više informacija o 585 Clubu može se pronaći na službenoj internetskoj stranici klubaFacebook stranici te Instagram profilu.

Vaša reakcija na temu