Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gastro avantura na Baš Naš Food & Ball festivalu

Gastro avantura na Baš Naš Food & Ball festivalu

Na zagrebačkom Bundeku do 14. srpnja

Ljetno izdanje Baš Naš festivala na zagrebački Bundek je donijelo uzbudljivu atmosferu, a posjetiteljima pružilo jedinstveno iskustvo koje spaja gastronomiju, glazbu i nogomet. Sve do 14. srpnja, Baš Naš Food&Ball nezaobilazna je destinacija za sve hedoniste, ljubitelje nogometa i dobre atmosfere, a raznolika gastro ponuda prava je poslastica za nepce!

Od meksičke kuhinje i talijanskih delicija, do sočnih burgera i egzotičnih azijskih jela, Baš Naš Food&Ball powered by Erdinger nudi ponešto za svakoga. Raznolika meksička ponuda donosi pravu eksploziju okusa s raznim tacosima, quesadillama i chimichangama, pružajući jedinstveno gastronomsko iskustvo, dok su klasični churrosi ili oni s čokoladom savršen izbor za sve sladokusce. Ljubitelji talijanske kuhinje imaju priliku uživati u različitim, ukusnim foccaciama. Kremasti stracciatella sir, svježa rukola i pesto uz dodatak mortadele, pršuta ili piletine stvaraju savršenu kombinaciju okusa, dok je foccacia s povrćem idealna vegetarijanska opcija. 

Baš Naš Food & Ball nezaobilazna je lokacija i za sve obožavatelje sočnih burgera jer raznovrsne opcije nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Od klasičnih cheesburgera do gurmanskih kombinacija s gorgonzolom ili umakom od tartufa, svaki burger nudi bogatstvo okusa. Bao buns, poke bowls i gyoze od svinjetine ili povrća dio su azijske gastro ponude na Festivalu, a neodoljive kombinacije pružaju pravo gastronomsko putovanje. Omiljena japanska poslastica, popularni mocchi i ove je godine omiljeno osvježenje mnogih ljubitelja slatkoga.

Osim vrhunske hrane, Festival nudi i bogati glazbeni program. Svakoga dana posjetitelji mogu uživati uz DJ nastupe, petkom na pozornicu dolaze poznati hrvatski izvođači, a subota je rezervirana za tematske partyje. Do kraja festivala, na Baš Naš pozornici očekuju se Grše, Boris Štok i TBF koji će zasigurno zagrijati atmosferu!

Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.

Vaša reakcija na temu