Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić FOTO: U Splitu svečano zatvorene 28. Sportske igre mladih

FOTO: U Splitu svečano zatvorene 28. Sportske igre mladih

Proglašeni novi ambasadori te priređen vatromet

Plazma Sportske igre mladih najveća sportsko amaterska manifestacija u Europi svoju je 28. sezonu zatvorilo svečanošću na splitskoj Rivi i velikim Alta banka All-stars sports dayom u Hrvatskom domu

Bila je to prigoda za proglašenje novih ambasadora Plazma Sportskih igara mladih - Šime Vrsaljka i Aleksandra Kolarova.

Fešta se nastavila koncertom mladih i talentiranih glazbenika - Martine Kosovca, Ane Širić, Sergeja Božića i Natali Radovčić te sjajne kantautorice Marije Mirković, a priređen je i vatromet.


Plazma Sportske igre mladih u Splitu su okupile 824 sudionika državnih prvaka koji se do 24. kolovoza natječu u 10 sportskih disciplina: Coca- Cola Cup u nogometu, Tommy turnir u malom nogometu, Kinder Joy of moving turnir u uličnoj košarci, HEP turnir u rukometu, MIS turnir u odbojci, PAKET24 Cup u tenisu, stolni tenis, turnir u odbojci na pijesku, PBZ cup u šahu, graničar i atletika u sklopu Telemach Dana sporta.

Plazma Sportske igre mladih najveća su sportsko-amaterska manifestacija u Europi, koja je kroz 28. godina postojanja promovirajući sport i sportski način života obogatila živote više od 3.088.000 djece i mladih.

Vaša reakcija na temu