Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Studio Gabrić FOTOGALERIJA Osmo izdanje Konzum Glow Run Split utrke osvijetlilo Split uz brojne trkače i nezaboravan koncert Tajči

FOTOGALERIJA Osmo izdanje Konzum Glow Run Split utrke osvijetlilo Split uz brojne trkače i nezaboravan koncert Tajči

Pogledajte kako je bilo

Splitske ulice ovog su vikenda zablistale u neonskim bojama zahvaljujući osmom izdanju Konzum Glow Run Split 2024. Ova jedinstvena svjetleća utrka ponovno je okupila brojne trkače i rekreativce iz cijele Europe, a subotnja večer pretvorila se u pravi festival sporta, zabave i zajedništva. 300 trkača obasjanih svjetlosnim efektima, osvijetlilo je splitske ulice i stvorilo atmosferu za pamćenje u centru Splita, a poseban začin utrci dodala je legendarna pjevačica Tajči, koja je svojim nastupom unijela dodatnu dozu zabave i energije.

Mario Klapić i Ivan Bakarić istaknuli su se kao najbrži na 5 km, dok su Marco Giovannini i Ivan Mikulić bili najbrži na 10 km. Prošlogodišnje izdanje uveličala je Nikolina Šustić Stanković, svjetska prvakinja u ultramaratonu, a ove godine svojim sudjelovanjem doprinijela je njezina sestra, Nataša Šustić Stanković dok su gledatelji duž cijele staze neumorno bodrili trkače i doprinijeli obilježavanju ovog događaja za pamćenje.

'Konzum Glow Run Split postao je neizostavan događaj u kalendaru ljubitelja trčanja. Ovo nije samo sportska utrka, već prilika za povezivanje zajednice i promociju aktivnog načina života. Oduševljeni smo podrškom koju smo dobili od sudionika i gledatelja te se veselimo narednim izdanjima ove jedinstvene utrke. Ovim putem čestitam svim trkačima na njihovim postignućima uz posebnu zahvalu našem pokrovitelju utrke, domaćem trgovačkom lancu Konzum, ali i svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovogodišnjem spektakularnom događaju', izjavio je Sven Veronek iz tvrtke Run Croatia.

Nakon utrke, slavlje se nastavilo na After Run partyju, gdje je Tajči ponovno zablistala na sceni, održavši koncert za sve sudionike i posjetitelje. Glazba, ples i veselje protegnuli su se duboko u noć, čime je zaključen još jedan fantastičan sportski događaj.

Svi rezultati dostupni su na linku, a najnovije informacije i fotografije možete pogledati na službenom Facebook profilu tvrtke.

Vaša reakcija na temu