Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NATJECANJE U TRIATLONU Trogir Outdoor Festival nastavlja se u nedjelju

NATJECANJE U TRIATLONU Trogir Outdoor Festival nastavlja se u nedjelju

'Grad i TZ svake godine ulažu u organizaciju i razvoj kvalitetnih selektivnih oblika turističke ponude'

Svibanj u Trogiru već je šestu godinu rezerviran za aktivno proljeće i sportska događanja. Najznačajnija je manifestacija Trogir Outdoor Festival koji predstavlja izvrsnu priliku da grad nastavi njegovati svoju tradiciju majstorstva. Festival omogućuje svim ljubiteljima zdravog života da pokažu svoje sportsko umijeće bilo kroz jedrenje, trčanje ili triatlon te se tako uvrste na listu trogirskih majstora sporta.

Nakon revijalna regate 'Majstora pod jedrima' i mnoštvo prijeđenih kilometara 'Majstora traila', posljednji dan Festivala rezerviran je za 'Majstore triatlona' koji će svoju kondiciju i snagu iskušati u nekoliko različitih disciplina. Plivački dio natjecanja održat će se zapadno od kule Kamerlengo, potom slijedi bicikliranje te u konačnici trčanje. Trogirski triatlon starta u 9.00 sati na trogirskoj rivi iza Kule Kamerlengo. Utrka započinje Akvatlonom U9 i U11, a potom slijede discipline Supersprint i Sprint triatlon.

Sprint triatlon - 750 m plivanje + 20 km bicikla + 4,75 trčanje

Supersprint triatlon375 m plivanje + 10 km bicikla + 1,90 trčanje

Akvatlon U950 m plivanje + 500 m trčanje

Akvatlon U11100 m plivanje + 1000 m trčanje

Sva pravila su određena HTS pravilnikom o ustroju natjecanja.

Neposredno nakon završetka svake pojedine utrke i ovjere rezultata, proglasit će se pobjednik. Najbolje natjecatelje očekuju vrijedne nagrade u muškoj i ženskoj kategoriji. Oko 17.00 sati svi će gledatelji i natjecatelji prisustvovati službenom proglašenju pobjednika po kategorijama za sve utrke.

Svim natjecateljima bit će osigurane majice, okrjepa, obrok te sve potrebno osiguranje i medicinska pomoć.

'Grad Trogir i Turistička zajednica grada Trogira svake godine ulažu u organizaciju i razvoj kvalitetnih selektivnih oblika turističke ponude. Outdoor Festival izvrsna je manifestacija s pomoću koje Trogir izrasta u prepoznatljivu destinaciju sportskog turizma koji promovira zdrav i aktivan život', poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu