Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: OK Ribola OK Ribola Kaštela sutra igra važnu europsku utakmicu, samo dva dana nakon pobjede u Sisku

OK Ribola Kaštela sutra igra važnu europsku utakmicu, samo dva dana nakon pobjede u Sisku

Ulaz je besplatan

U 2. kolu Superlige OK Ribola Kaštela je na gostujućem terenu nadigrala OK Sisak s 3️:0 (25:13, 25:17, 25:12). 

Glavni trener Ivan Rančić nakon susreta je rekao: 'Odigrali smo maksimalno ozbiljno, iako je bio vidljiv umor od utakmice u četvrtak u Luksembourgu i iako smo igrali bez bolesnog Mihalja. Svi igrači koji su igrali, ispoštovali su dogovoreno i zato u nijednom trenutku nije bilo straha.' 

Pobjedu u prvoj utakmici u Luksemburgu kaštelanski odbojkaši trebaju potvrditi u uzvratu pred svojom publikom kako bi se plasirali u 1/16 finala CEV Challenge cupa.

Susret je najavio kapetan Nikola Jureta: 'Sutra igramo uzvratnu utakmicu Cev challenge cupa, ekipa je vidno istrošena nakon puta u Luksemburg i gostovanja u Sisku, ali svejedno vjerujemo u pobjedu i prolazak. Za razliku od prošle utakmice ovaj put protivnike znamo i možemo se lakše pripremiti na osnovu prošle utakmice, dobra su ekipa, očekujemo tvrdu utakmicu, u Luksemburgu je bilo 5 setova, tako da nam za prolaz treba pobjeda. Znamo da smo favoriti, igramo pred našom publikom, tako da očekujemo da ćemo to i opravdati.'

Uzvratni susret s Lorentzweilerom u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom odigrat će se u utorak, 15. listopada od 19 sati, a ulaz je naravno, slobodan.

Vaša reakcija na temu