Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Projekt Miss sporta Hrvatske predstavljen na velikogoričkoj manifestaciji Petek na Gorice

Projekt Miss sporta Hrvatske predstavljen na velikogoričkoj manifestaciji Petek na Gorice

Izbor će se održati u srpnju

Završen je casting za finalni izbor Miss sporta Hrvatske koji će se održati 11. srpnja u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici, a projekt je predstavljen na manifestaciji Petek na Gorice. Riječ je o manifestaciji koja je proizašla iz starog običaja velikogoričkog sajmovanja, a u modernijoj verziji održava se svakog prvog petka u mjesecu. Prilika je to za druženje, kušanje i prodaju proizvoda domaćih OPG-ova poput štrukli, pita, kolača, kobasica i bureka, ali i kupnju unikatnih rukotvorina koje izrađuju razni obrti i društva žena. 

Dio finalistica Miss sporta Hrvatske tako se upoznao s dijelom tradicijske baštine Velike Gorice te posjetiteljima manifestacije Petek na Gorice predstavile Izbor koji će se održati 11. srpnja 2024.

Među finalisticama će tako biti predstavnice atletike, gimnastike, nogometa, odbojke, plesa, rukometa, sinkroniziranog klizanja, akrobatskog rock & rolla, kickboxinga i karatea. 

Gledateljima i žiriju sportašice će se predstaviti u nekoliko izlazaka, a posebno će biti zanimljiv talent show. U 45 sekundi  finalistice će osmisliti koreografiju s kojom će predstaviti sport koji treniraju te time pokazati i svoju kreativnost. Osim talent showa sportašice će izaći u sportskoj odjeći Body feeling, kupaćim kostimima Pletix uz koje će se nositi sunčane naočale Prooptika, večernjim haljinama Mistic Exclusive te malim crnim haljinama uz koje će se nositi nakit Prahir. 

Sportašice će se osim titule nadmetati za sjajne nagrade. Tako će pobjednica dobiti trogodišnju stipendiju veleučilišta Aspira, smjer sportski menadžment, a tu su još pokloni Jana Nails i Tiens Europe GmBH.


Prvi put u povijesti izbora, a prvi je održan davne 1992. godine, najljepše hrvatske sportašice nadmetat će se za lentu najbolje u Velikoj Gorici 11. 7. 2024., a četiri dana prije iskoristit će za upoznavanja, druženje, uvježbavanje koreografija i izlazaka te promociju velikogoričkog kraja.

Vaša reakcija na temu