Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRVENSTVO HRVATSKE U AUTOSLALOMU Splićani Petar Dajak i Karlo Vrandečić osvojili 3. mjesto

PRVENSTVO HRVATSKE U AUTOSLALOMU Splićani Petar Dajak i Karlo Vrandečić osvojili 3. mjesto

Treća utrka sezone održana danas u Pločama

Danas je održana treća utrku sezone Prvenstva Hrvatske u autoslalomu, po drugi puta u Pločama. Ova uzbudljiva manifestacija, organizirana od strane AK Ploče RT, nosila je naziv '2. Nagrada Grada Ploča –- Memorijal Martin i Žara'.

Utrka se održala na improviziranom trkalištu lokalne ceste Karamatići - Eraci, nedaleko Ploča. Lista prijava brojila je čak 78 natjecatelja, od kojih je 15 juniora.

Natjecala su se i četiri člana AK Split Motorsporta, od kojih su dvojica, Petar Dajak i Karlo Vrandečić, osvojili 3. mjesto na državnom natjecanju u autoslalomu. Ostale nagrade provjerite na poveznici.

Vaša reakcija na temu