Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RACE FOR THE CURE: Splitski hotelijer posebnom akcijom podržao borbu protiv raka

RACE FOR THE CURE: Splitski hotelijer posebnom akcijom podržao borbu protiv raka

Trči se 6. listopada

Race for the Cure utrka se jednom godišnje održava u 140 gradova, a na splitskoj Rivi po šesti put u organizaciji Županijske lige protiv raka - Split.

Na ovogodišnjem izdanju očekuju se tisuće ljudi, a sve je veći broj i lokalnih tvrtki koje se uključuju kroz različite aktivnosti, ponajviše prijavom svojih timova. No, prvi s izdvajanjem dijela prihoda od prometa priključio se hotel Ambasador.

Hotel će kroz cijeli listopad izdvajati dio prihoda od svakog pink pića te na taj način financijski podržati akciju, a naravno, imaju i svoj tim na utrci. Ove godine donacije se prikupljaju za kupnju uređaja koji sprječava opadanje kose pri kemoterapiji, što će doprinijeti kvaliteti života tijekom liječenja.

- Hotel Ambasador i Županijska liga protiv raka - Split su, svaki na svoj način, simboli Splita. Naša je obaveza i zadovoljstvo podržati lokalnu zajednicu te pozitivno utjecati na zdravlje i kvalitetu života naših sugrađana, kada god smo u mogućnosti. Ovim putem pozivam i ostale kolege da se pridruže te na svoj način podrže ovu vrijednu akciju - rekao je direktor hotela Ambasador, Stipe Medić.

Podrška i razumijevanje lokalne zajednice važan je korak u razvoju kvalitetne prevencije bolesti.

- Prije svega, zahvaljujemo se hotelu Ambasador koji se pridružio inicijativi. Ambasador je dio vizure naših utrka, a od sada i partner s kojim zajedno djelujemo u borbi protiv malignih oboljenja - istaknuli su iz Županijske lige protiv raka - Split.

Utrka starta 6. listopada s početkom u 11 sati na Rivi, a prijave za sudjelovanje su još uvijek otvorene na www.raceforthecure.eu.

Vaša reakcija na temu