Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZIMSKA CIJENA Od 1. listopada jeftinije su karte kupljene kod vozača Prometa

ZIMSKA CIJENA Od 1. listopada jeftinije su karte kupljene kod vozača Prometa

'Završeno je razdoblje privremenog poskupljenja', javljaju iz javnog gradskog prijevoznika

Posljednjim danom rujna završeno je razdoblje privremenog poskupljenja dijela pojedinačnih karata kupljenih kod vozača. Od 1. listopada cijene karata vraćaju se na vrijednosti koje su vrijedile prije privremenog poskupljenja. 

Iz Prometa navode kako je ova mjera ostvarila pozitivan učinak, rezultiravši s više od 400 tisuća manje prodanih karata kod vozača u usporedbi s istim razdobljem prošle godine, čime se smanjilo opterećenje na njihove vozače i ubrzao ulazak putnika.

- Napominjemo da su karte kupljene putem drugih kanala prodaje, kao što su web stranica, mobilna aplikacija, kartomati i naša prodajna mjesta i dalje dostupne po još povoljnijim cijenama. Pozivamo sve putnike da nastave s praksom kupnje karata izvan autobusa - naglasili su iz tvrtke javnog gradskog prijevoznika. 

Kupnja putnih karata kod vozača bit će euro jeftinija, a na kartomatu i aplikaciji će ostati ista.

Cjenik putnih karata dostupan je ovdje

Vaša reakcija na temu