Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U tijeku prijave za treće izdanje malonogometnog turnira 'Ivan Akrap-Ćejo'

U tijeku prijave za treće izdanje malonogometnog turnira 'Ivan Akrap-Ćejo'

Pripremili su i bogate nagrade, a dio sredstava uplatit će se u humanitarne svrhe

Nakon uspješno održana prva dva izdanja malonogometnog turnira 'Ivan Akrap-Ćejo' Malonogometni klub Torcida Otok intenzivno radi na pripremama za ovogodišnje izdanje čiji je početak predviđen za 29. lipnja. Turnir će se održati na ŠC Gola brda, na terenu s umjetnom travom.

U tijeku su prijave momčadi za glavni (seniorski), veteranski i po prvi put dječji turnir, a posljednji dan za prijavu je 27. 6. Kotizacija za glavni turnir iznosi 100 eura, za veteranski 70 eura, dok za turnir djece nema uplate. Nagradni fond je sljedeći:

Glavni turnir

1.mjesto - 3000,00 € + pehar i medalje

2. mjesto - 1500,00 € + pehar i medalje

3. mjesto - 700,00 € + pehar i medalje

4. mjesto - 300,00 € + pehar

Veteranski turnir

1. mjesto - 70 % iznosa uplaćenih kotizacija + pehar i medalje

2. mjesto - 20 % iznosa uplaćenih kotizacija + pehar i medalje

Turnir djece

1. mjesto - pehar i medalje

2. mjesto - medalje

'Prijave za sudjelovanje mogu se izvršiti putem sljedećih kontakata: 098 667 942 (Boško) i 099 573 9387 (Marko). Vrijedi naglasiti kako će i ovogodišnje izdanje imati humanitarni karakter - naime, dio uprihodovanih sredstava će se sukladno odluci organizacijskog odbora uplatiti u humanitarne svrhe', poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu