Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean Bubić FOTOGALERIJA Na oproštaj mu je došao i Hajdukov stoper: 'Nadam se da mi ne zamjerate promašeni jedanaesterac'

FOTOGALERIJA Na oproštaj mu je došao i Hajdukov stoper: 'Nadam se da mi ne zamjerate promašeni jedanaesterac'

'Tako to ide u životu i takve nas stvari čine čvršćima'

Vjerojatno je sanjao drukčiji oproštaj, ali život piše čudne priče. Ivan Tomičić sa 28 godina odlučio je zaključiti igračku karijeru. Počeo je u Hajduku, a okončao ju je na trećeligaškim travnjacima u dresu Splita. U svom posljednjem nastupu u igru je ušao u 65. minuti. Jaku kišu u tim trenucima je zamijenilo sunce, a Tomičić je u 89. minuti mogao i do pogotka. Ipak, jedanaesterac kojeg je sam izborio nije uspio pretvoriti u pogodak. Uzdrmao je gredu, a nakon susreta dugo je tražio utjehu.

- U nogomet sam ušao mlad, a sada sam osjetio da više nemam strast prema igranju. Nisam htio zajebavati nikoga, nego sam odlučio reći dosta. Iza toga stojim. Hvala vam na svemu. Nadam se da mi ne zamjerate ovaj penal. Nitko ne bi bio sretniji od mene da sam ga zabio. Tako to ide u životu i takve nas stvari čine čvršćima. Da je sve idealno, ne bi ni mi valjali kao ljudi - rekao je na oproštaju Tomičić.

Sada će se posvetiti trenerskoj karijeri koju je već započeo angažmanom u omladinskom pogonu Splita. Na oproštaj nekadašnje velike nade Hajduka stigao je i aktualni prvotimac 'bijelih' Josip Elez

Vaša reakcija na temu