Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gabrići su jedina obitelj u kojoj su otac i sin dobili trofej 'Hajdučko srce'

Gabrići su jedina obitelj u kojoj su otac i sin dobili trofej 'Hajdučko srce'

Hajdukovi navijači oplakuju odlazak vratarske legende na dan Torcidinog rođendana

Hajdučka obitelj i brojni drugi prijatelji nogometa tuguju za Tončem Gabrićem. On je istinska vratarska legenda, ne pamtimo kada je neki čuvar mreže 'bijelih' imao tako dobru sezonu kao on 1994/95, ali pamti ga se po još jednom raritetu.

Tonči je, naime, osvajač trofeja 'Hajdučko srce' u sezoni 1996/97, a obitelj Gabrić je jedina u kojoj su otac i sin dobitnici tog prestižnog Torcidinog trofeja. Njegov sin Drago je, naime, isti osvojio u sezoni 2007/08.

Gabrići, dakle, imaju posebno mjesto u povijesnim knjigama 'bijelih', a, gle simbolike, brojni navijači svog ljubimca oplakuju baš danas, na rođendan Torcide koja ga je toliko voljela.

Vaša reakcija na temu