Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Jakirović nakon dvostruke krune odgovorio na pitanje o svojoj budućnosti

Jakirović nakon dvostruke krune odgovorio na pitanje o svojoj budućnosti

Sezonu je završio na uspješan način

Sergej Jakirović s Dinamom je osvojio dvostruku krunu. Nakon prvenstva 'modri' su stigli i do trofeja kupa, pobjedom na Rujevici protiv Rijeke (3:1).

- Ovo što su ovi momci izvukli ove sezone je nešto fantastično. Odigrali smo pametnu utakmicu, sporo smo ušli, Rijeka je bila brža i življa, nisu zabili iz nekih zanimljivih situacija - rekao je Jakirović, a potom se dotakao početka sezone.

- Na početku je bilo teško, ružno, imaš podvojene osjećaje. Najteže mi je bilo zbog obitelji. Ja sam poslije oguglao na sve, trudio sam se ne čitati ništa. Vjerovao sam se u sebe u svoj stožer i momke koji su nas slijedili i to je ključ. Zato smo na kraju sezone ovako uspješni.

Prokomentirao je i svoju budućnost u Maksimiru.

- Imam ugovor još dvije godine i ne znam odakle se pojavila ta informacija. Sigurno da ću nakon ovoga razmisliti što ću i kako ću u razgovoru s klupskim čelnicima - zaključio je Jakirović. 

Vaša reakcija na temu