Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KOMENTAR SUĐENJA: Oliver je imao jednu pogrešku...

KOMENTAR SUĐENJA: Oliver je imao jednu pogrešku...

Nije riskirao s puštanjem igre i praktički je 'svirao' svaki ozbiljniji duel

Naš komentator suđenja Goran Tenžera ovako je vidio suđenje enleskog suca Michaela Olivera u dvoboju Hrvatske i Španjolske (0:3).

- Sudac Oliver pristupio je utakmici s povećanim respektom, nije riskirao s puštanjem igre i praktički je 'svirao' svaki ozbiljniji duel, odnosno prekršaj. To nam je u početku utakmice išlo u prilog jer su dosuđena tri granična prekršaja na Šutalu, Kovačiću i Pongračiću u opasnoj zoni ispred našeg kaznenog prostora. Takav stil suđenja nije 'ubio' utakmicu jer je ista bila korektna s relativno malo prekršaja, posebno u prvom dijelu.

Tenžera nastavlja:

- Mišljenja sam da je kod dosuđenog kaznenog udarca za Hrvatsku pogriješio kod disciplinske mjere za Rodrija. Ma kako prekršaj banalno izgledao, isti igrač Španjolske nije imao nikakvu namjeru igrati loptom već je isključivo s namjerom sapleo Petkovića po nozi s kojom se spremao uputiti loptu u gol, što se kažnjava isključenjem. 

Vaša reakcija na temu