Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kovačević: Pobjeda protiv Dinama mi je sigurno najdraža u karijeri

Kovačević: Pobjeda protiv Dinama mi je sigurno najdraža u karijeri

'Mogli smo zabiti još koji gol'

Trener Slaven Belupa Mario Kovačević nakon pobjede nad Dinamom je rekao:

Čestitam mojim igračima, znali smo da Dinamo nije u idealnoj situaciji. Kad uđeš u crnu rupu, teško je iz nje izaći. Htjeli smo ih visoko napadati, poveli su, ali nas to nije pokolebalo. Na vrijeme smo izjednačili. Oni su stisnuli na početku drugog poluvremena, imali smo i malo sreće kod one prečke i iskoristili smo što smo imali. Mogli smo zabiti još koji gol, ali kad pobijediš Dinamo, ne možeš ni za čime žaliti. Želim Dinamu da što prije izađe iz ove krize.

Na upit je li mu ovo najveća pobjeda u karijeri je odgovorio:

- Sigurno najdraža, bilo je i nekih velikih dok sam bio u Varaždinu. Znao sam da nismo protiv Dinama imali što izgubiti i baš nam je trebala jedna ovakva utakmica. Oslobodili smo se nakon drugoga gola, iskoristili smo našu brzinu i nagradili sami sebe.

Vaša reakcija na temu