Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Maloča: Mislim da smo čak dobro otvorili, a na 3:1 smo se raspali

Maloča: Mislim da smo čak dobro otvorili, a na 3:1 smo se raspali

'Ovdje mi je bilo prelijepo. Hajduk je moj klub'

Mario Maloča još jednom je doživio ovacije na Poljudu. Bivši kapetan Hajduka dirigirao je obranom Gorice, odigrao je vrlo dobro, ali nije mogao spriječiti poraz svoje momčadi. 

- Mislim da smo čak dobro otvorili. Zabili smo gol iz njihove greške. Odigrali smo korektnu utakmicu, po meni je rezultat previsok, ali to je naša škola. Imamo puno mladih igrača, nisu nikad igrali na punom stadionu. Mislim da smo mogli puno bolje.

- Velika greška, ali Durdov je zabio, a poslije još jedan, i onda smo se na 3:1 raspali. Hajduk je doma veliki favorit. Dobro smo se postavili do trećeg kola. Moramo se okrenuti utakmicu sa Belupom koji je sada na krilima velike pobjede, ali bit ćemo spremni.

Protiv Rijeke vas je matirao Janković eurogolom, a sada i Durdov s dva?

- Vjerojatno je to sudbina. Koliko god igramo dobro kompaktno, presude nam golovi s distance.

Što je bilo s Božidarom Radoševićem?

- Osjetio je koljeno. Daj Bože da bude nešto lakše. On nam je velika snaga. Pokazao je u prvih par kola da je među najboljim golmanima u ligi.

Kako si doživio ovacije?

- Nije prvi put. Svaki put se zahvalim. Ovdje mi je bilo prelijepo. Hajduk je moj klub. Sada igram u Gorici, ali uvijek se lijepo vratiti ovdje - zaključio je Maloča. 

Vaša reakcija na temu