Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Sigur: Volim igrati na različitim pozicijama, gdje me trener treba ja sam tu

Sigur: Volim igrati na različitim pozicijama, gdje me trener treba ja sam tu

Ovo je prvi put da sam propustio ovoliko utakmica od kad igram za Hajduk, ali radio sam dobro

Niko Sigur postigao je četvrti pogodak za Hajduk u pobjedi protiv Gorice (4:1). 

- Krenulo je loše po nas, primili smo rani gol, ali to nam je dalo motivaciju. Momčad je uložila jako puno energije, zabili smo izjednačujući gol, nakon toga su golovi padali jedan po jedan, na koncu je to bila uvjerljiva pobjeda - rekao je Sigur, a na pitanje o zdravstvenom stanju odgovara:

- Ovo je prvi put da sam propustio ovoliko utakmica od kad igram za Hajduk, ali radio sam dobro, kako u klubu tako i u reprezentaciji i bio sam spreman za derbi. Nadam se da ću igrati sve više i doprinositi momčadi. 

Bočni igrač ili vezni, uvijek se postavlja pitanje koja ti je pozicija draža?

- Protiv Dinama sam igrao na krilu, svestran sam, volim igrati na različitim pozicijama, gdje me trener treba ja sam tu. 

Lijepo je za karijeru kad za gol asistira igrač kao što je Ivan Rakitić?

- Da, sjajno. Vidio sam da je Livaja u zaleđu, znao sam gdje će Ivan dodati, bio sam tu, lijepo je. 

Čeka vas Rijeka...

- Sjajna momčad, na vrhu ljestvice s nama, derbi na Rujevici nikad nije lak, ali mi ćemo se spremati i vjerujem biti na dobrom nivou.

Jeste li pokupili mentalitet trenera iz igračkih dana?

- Naravno, kad on želi da se igra čvrsto, mi smo tu. Dok je on igrao ja sam bio mlad, ne pamtim ga od tada, ali sam pogledao neke snimke - zaključio je Sigur. 

Vaša reakcija na temu