Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ludi preokret Zrinskog, evo što to znači za Šibenik...

Ludi preokret Zrinskog, evo što to znači za Šibenik...

Borba za ulazak u prvu ligu

U 32. kolu Prve NL Zrinski je s 2:1 kao gost bio bolji od Vukovara. Momčad iz Jurjevca do pobjede je stigla u ludoj završnici. Vukovar je poveo u 64. minuti golom Gonzaleza, a Zrinski je do preokreta stigao u pet minuta. 

U 79. minuti prvi strijelac lige Dogan iz jedanaesterca je zabio za 1:1, a u 84. je vodstvo Zrinskom donio Jelavić.

No, tu nije bio kraj uzbuđenjima. U 89. minuti Vukovar je mogao do izjednačenja, ali Knoll nije realizirao jedanaesterac.

Ovom pobjedom Zrinski je odmakao Šibeniku na pet bodova, što znači da 'narančasti' za ulazak u prvu ligu moraju pobijediti u preostale dvije utakmice. Prvo ovog vikenda na Šubićevcu kada dočekuju Dubravu, a onda i 2. lipnja na gostovanju u Osijeku protiv Zrinskog. 

Vaša reakcija na temu