Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Modrić otkrio koga vidi kao nositelja igre hrvatske reprezentacije

Modrić otkrio koga vidi kao nositelja igre hrvatske reprezentacije

'Za mene je ovo nešto posebno'

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom novi je ispit. U susretu Lige nacije u subotu (18 sati) izabranici Zlatka Dalića igraju protiv Škotske. Dan prije utakmice kapetan Hrvatske Luka Modrić otkrio je svoja razmišljanja na press konferenciji. 

- Za mene je igra za reprezentaciju nešto posebno, velika je to čast. To je primarni razlog zbog kojeg sam motiviran da igram na visokom nivou - rekao je Modrić na pitanje što ga motivira da i dalje igra za reprezentaciju, a na pitanje o uspjesima odgovara:

- Ljubav prema reprezentaciji i čast su ono što nas nosi. Sama želja i volja igranja za reprezentaciju, predstavljanje Hrvatske na najbolji mogući način i da razveselimo naše ljude. To je ono što nas gura naprijed i zašto ostvarujemo velike uspjehe. Naravno, treba imati i kvalitetu.

Kakva je Škotska?

- Osim nogometne kvalitete, škotski igrači su fanatični i borbeni. Podsjećaju na nas. Igranje za reprezentaciju im je velika čast, kao i nama. 

Martin Baturina?

- Martin mora imati svoj put. Velik je talent, ali mora raditi i učiti. Vjerujem da će jednog dana biti nositelj hrvatske reprezentacije, kao što sam ja bio i kao što jesam. 

Vaša reakcija na temu