Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Momčad Valdasa Dambrauskasa deklasirala klub koji je izbacio Osijek

Momčad Valdasa Dambrauskasa deklasirala klub koji je izbacio Osijek

Nevjerojatan rezultat s kojim su gotovo sigurno izborili plasman u Konferencijsku ligu

U prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige, Omonia Nicosia trenera Valdasa Dambrauskasa deklasirala je Ziru na svom terenu 6:0.

Domaćini su poveli u 13. minuti preko Aminea Khammasa, u 34. minuti njihovu prednost povećao je Willy Semedo iz kaznenog udarca, a u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela poentirao je i Mariusz Stepinski

Na početku drugog dijela ponovno je mrežu zatresao Stepinski, a sredinom poluvremena domaće vodstvo povećao je prvo Ewandro Costa, a zatim ponovno Semedo. 

Momčad trenera Dambrauskasa tako je s nevjerojatnih 6:0 srušila krvnika Osijeka te gotovo sigurno izborila plasman u Konferencijsku ligu. 

Vaša reakcija na temu