Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nikoličius: Mišljenja sam da se radi o kvalitetnom igraču!

Nikoličius: Mišljenja sam da se radi o kvalitetnom igraču!

'U fazi napada vrlo dobro percipira prostor, uz dobar pregled, predviđanje i ideju u igri'

HNK Hajduk i francuski Nimes Olympique postigli su dogovor o transferu 24-godišnjeg ofenzivnog veznjaka Yassinea Benrahoua. 

- Yassine je igrač koji s 24 godine ima iskustvo igranja u dva najviša razreda francuskog nogometa, ujedno igrač koji je tijekom pregovora pokazao izraženu želju za dolaskom u Hajduk. Radi se o polivalentnom ofenzivnom profilu igrača s osnovnom pozicijom ofenzivnog veznog koji također može kvalitetno odigrati na poziciji centralnog veznog i desnog krila. Dominantno se služi lijevom nogom, posjeduje odlične tehničke karakteristike, a posebno kvalitetno izvodi sve vrste prekida. U fazi napada vrlo dobro percipira prostor, uz dobar pregled, predviđanje i ideju u igri. Siguran sam da će igraču trebati kraći period adaptacije jer prvi put izlazi van Francuske razvijati svoju nogometnu karijeru, ali mišljenja sam da se radi o kvalitetnom igraču koji je sa svojim karakteristikama kompatibilan našem stilu igre - rekao je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius

Vaša reakcija na temu