Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PAŠALIĆ OTKRIO: Zvao me Hajduk, ali...

PAŠALIĆ OTKRIO: Zvao me Hajduk, ali...

'Teško je to sad reći'

Marco Pašalić zabio je prvi pogodak u dresu hrvatske reprezentacije. U pobjedi protiv Sjeverne Makedonije na Rujevici (3:0) ofenzivac Rijeke u strijelce se upisao u 79. minuti.

- Presretan sam što sam zabio prvijenac baš na Rujevici, postigao sam taj pogodak baš tu, praktički kod kuće. Ne može se odrediti najbolji trenutak za prvijenac, nema najboljeg trenutka za prvijenac, jednostavno sam sretan što sam zabio - rekao je Pašalić, a na pitanje je li istina da su ga prošlog ljeta zvali Hajduk i Dinamo odgovara:

- Teško je to sad reći, bio sam u razgovorima i s jednima i s drugima. Nisu to sad neki ključni razgovori bili. Najbitnije je da me Jakirović htio od početka. On je bio zagrizao i poklonio mi povjerenje.

Vaša reakcija na temu